april 22

#Voss Camping

0 kommentarer

Ligger idyllisk til ved Vangsvatne på Voss. Hver plass er laget til med en liten "hage" som skille, der finnes lekeplasser og grillplasser. Plassen får snart nytt sanitæranlegg, har sett inn og det ser ut til å bli veldig bra. Vegg i vegg med campingen ligger utendørs svømmebasseng med sklier og hopp, og et steinkast unna ligger Vossa-badet og fotballbaner. Rundt campingen er det koselige skogstur veier for de som foretrekker det, og stier for de som vil ha det. Som om ikke dette er nok, et par steinkast unna ligger Nord Europas største vin kjeller, på Park Hotell, har kan man nyte fantastiske viner til en veldig bra priser. Ellers har Voss kino og også flott turterreng i fjellet. Sommeren 2019 skal den nye gondolbanen opp på fjellet stå ferdig. En pakke som inneholder "alt" og anbefales på det sterkeste.

Nyeste innlegg
  • Camingen ligger nært -Legoland i Billund. Camingen er helt ok og med tanke på beliggenhet til Legoland og Aquadome (Lalandia) er det helt perfekt. det er i midlertid stor forskjell på plassene, noe en bør være klar over når en bestiller. Sanitære forhold er helt greie med fliser på bad og gode kjøkken forhold. Dersom man skal til Legoland er campingen helt grei. Skal man ikke der ville jeg valgt en annen.
  • En fin campingplass som ligger nært havet, har ingen strand, men en fin badebrygge. Campingen er laget med ca 14 plasser i en slags hage.Og det er minst 14 hager også. Campingen har svømmebasseng, minigolf, geiter og kaniner. Sanitærforholdene er helt greie med fliser på toalett og dusjer. CHP lufthavn er i nærheten men plaget ikke oss. anbefaler plassen.
  • En liten og skjønn camping. Familiedrevet og det merker man jo alltid. Flere servicehus med helt ok og ikke minst skinnende reine forhold. Vaskemaskin og tørketrommel er noe av det finest jeg har sett og det er mange av dem i forhold til antall plasser. I tilknytting til campingen er det en aldeles fantastisk badestrand, med brygger og stupe/hoppe tårn. Det er også en flott park, kanoutleie og en restaurant (ikke campingen sitt). Egen hundebadeplass.
Om oss

Vi er en familie på 3, pluss Nica som er en chihuahua, som elsker å reise med bobil, og ønsker å formidle gleden til andre:)

www.bobilopplevelser.com

 

Join My Mailing List

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon