aug. 6

#Copenhagen-Camping-Danmark

0 kommentarer

En fin campingplass som ligger nært havet, har ingen strand, men en fin badebrygge. Campingen er laget med ca 14 plasser i en slags hage.Og det er minst 14 hager også. Campingen har svømmebasseng, minigolf, geiter og kaniner. Sanitærforholdene er helt greie med fliser på toalett og dusjer. CHP lufthavn er i nærheten men plaget ikke oss. anbefaler plassen.

Nyeste innlegg
  • Camingen ligger nært -Legoland i Billund. Camingen er helt ok og med tanke på beliggenhet til Legoland og Aquadome (Lalandia) er det helt perfekt. det er i midlertid stor forskjell på plassene, noe en bør være klar over når en bestiller. Sanitære forhold er helt greie med fliser på bad og gode kjøkken forhold. Dersom man skal til Legoland er campingen helt grei. Skal man ikke der ville jeg valgt en annen.
  • En liten og skjønn camping. Familiedrevet og det merker man jo alltid. Flere servicehus med helt ok og ikke minst skinnende reine forhold. Vaskemaskin og tørketrommel er noe av det finest jeg har sett og det er mange av dem i forhold til antall plasser. I tilknytting til campingen er det en aldeles fantastisk badestrand, med brygger og stupe/hoppe tårn. Det er også en flott park, kanoutleie og en restaurant (ikke campingen sitt). Egen hundebadeplass.
  • En kjempestor camping. Stort badeanlegg, men ingen strand. I tilknytting til Sveriges største badeland, men dette må betales separat for. Noe stive døgnpriser. Oppvaskmaskin, veldig fine både dusj og toalett anlegg. Opplevde aldri at der var opptatt, så nok i forhold til at det var over 600 plasser på campingen. Laget en fin "hundelufte" sti rundt hele campingen. Fin liten bondegård, veldig flott minigolf. Ca en km til sentrum. Vi savnet strand, men ellers veldig greit.
Om oss

Vi er en familie på 3, pluss Nica som er en chihuahua, som elsker å reise med bobil, og ønsker å formidle gleden til andre:)

www.bobilopplevelser.com

 

Join My Mailing List

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon